Cautare

828 de rezultate pentru "fashion show" (2.68 secunde)
Setea pentru blues de calitate este la fel de puternica cum a fost intotdeauna iar muzicienii incredibili ai lui John fac din fiecare show o experienta reala.
Dupa ce Taxi a deschis show-ul din 2006 al lui Seal la Bucuresti, Dan Teodorescu si colegii sai au fost alesi din nou de managementul artistului britanic pentru a sustine un recital ce va prefata concertul de pe 27 noiembrie 2012.
Cel de-al treilea spectacol va avea loc pe 15 decembrie 2012 si se adauga listei lungi de show-uri ale artistului desfasurate de-a lungul timpului in luna decembrie. ... Un om de show, prin definitie, Stefan Banica transforma concertele de Craciun in adevarate spectacole cu muzica, dans, costume si lumini.
No Mercy, Snap, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat, Robin S, Delia si Animal X vor sustine un show incendiar, gazduit de MC George Vintila.
Pentru a completa show-ul Mandinga in 2013, Muneer va aduce o extindere a repertoriului, adaugand si accente R&B concertelor Mandinga. ... Veti vedea acum un show Mandinga cu si mai multa energie pe scena", declara Muneer.
Trupa F.O.X a fost desemnata oficial de managementul Depeche Mode pentru a canta in deschiderea show-ului pe care Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher il vor sustine primava aceasta la Bucuresti.
Conceptul show-ului este dinamic si interactiv, publicul avand ocazia de a canta si a sustine pulsul muzical. ... Prezenta fermecatoare, vocile tinere si catifelate, show-ul unic atrag un public tot mai numeros.
Loreen pregateste un show deosebit pentru editia din acest an a Eurovisionului, interpretand atat piesa care i-a adus victoria anul trecut, super-hit-ul ‘Euphoria‘, cat si cel mai recent single.
Va astept pe toti la concerte unde, alaturi de trupa mea, voi face show-uri live spectaculoase!" Orasele turneului de promovare a albumului "POVESTEA MEA" Bucuresti 22-iunie;
Personajele povestii s-au reunit in scena la ultima piesa a recitalului, pentru un final la cote inalte, in care fostii concurenti de la Vocea Romaniei au demonstrat inca o data ca nu sunt doar niste voci foarte bune, ci niste oameni de show completi, dansul si spectacolul fiindu-le foarte la indemana.
Enervat ca Vladau nu e de fel prea stilat, asa cum cere scenariul productiei, Bote l-a acuzat ca boicoteaza show-ul.
Din show nu au lipsit melodiile You Are So Beautiful, Fire It Up si N’oubliez Jamais, aplaudate indelung de public.
Carnavalul a continuat, reprezentantii fiecarui club oferind un spectacol celor prezenti in Piateta Cazino, fie ca a fost vorba despre dans, jonglerii sau minirecitalul unor vedete precum Antonia, invitata de unul din cluburi sa participe la acest show.
Pe langa spectacolul deja anuntat (14 martie, ora 20.00, Sala Palatului) trupa Lord Of The Dance va mai sustine inca un show, in aceeasi zi, de la ora 16.00, la cererea publicului.
Freestyle SHOW: AFO cu Vali Umbra (voce), Big Blunt (chitara/voce), Dan Basu (visuals) si Cretu (tobe), un live act in formula completa, imbinat cu freestyle, unul dintre show-urile must-see din Romania lui 2014!
"S-a dorit un gen de show Best-Of, asa ca vom canta cele mai cunoscute piese Jethro Tull, piese din 1969 si pana in prezent.
Iuliana Tudor se pregateste sa revina in aceasta toamna la TVR cu show-ul de succes "O data-n viata"! ... Show must go on!
Artista le pregateste fanilor o productie grandioasa, un nou concept de show care va lasa inca o data publicul cu respiratia taiata. ... Vino pe 25 si 26 octombrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, sa traiesti aievea frumusetea unica a unui show marca Loredana!
Show-ul se anunta a fi un spectacol de zile mari in cadrul caruia vor urca pe scena alaturi de JerryCo invitati precum Proconsul, Simona Nae, The dAdA, Mario V, OvP, Liry si Dj-ul Liviu Netu. ... Va puteti anunta prezenta la show aici:
Trecerea in 2015 va fi marcata printr-un tun de lumina lansat catre cer, urmat de un show impresionant de artificii.
google-analytics.com